Fruitzuur Peeling

  Uw huid een beetje grauw en dof? Last van pigmentvlekken, acne of mee-eters? Fris uw huid eens lekker op met de real peel fruitzuur behandeling!


  De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken.

  De Real Peel peeling is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

  Een Real Peel peeling is met name geschikt voor mensen die last hebben van:

  - acne littekens

  - vette huid met neiging tot acne

  - acne met mee-eters

  - vroegtijdige huidveroudering

  - slecht doorbloede vale huid

  - fijne lijntjes en rimpels

  - het is bedoeld voor die groep van mensen die het uitzicht van hun huid meetbaar willen verbeteren

  Houdt u rekening dat u gemiddeld 6 tot 8 peelingsessies met een interval van 1 week nodig heeft om een goed zichtbaar resultaat te halen. Het aantal behandelingen hangt af van het moment waarop er geen verbetering meer optreed of dat u tevreden bent met het resultaat.

  Real Peel fruitzuur peeling (losse behandeling) € 32,00

  Real Peel fruitzuur peeling (5 behandelingen) € 150,00

 


 

 

Copyright 2013 Schoonheidssalon Ilse